Print this page Generate PDF

Обавјештења / Новости

Број читања: 1407
22. 06. 2017.

Уручење награда најбољим ученицима

Категорија: Вијести
Објавио/ла: olja
Најбоље ученике завшних разреда из свих наставних предмета основних и средње школе са територије Општине, општина Плужине наградила је са по 100 (стотину) еура.
 
Диплому "Луча" основне школе добили су Ива Благојевић из основне школе "Образовног центра" у Плужинама и Иван Апрцовић из ОШ "Бећко Јововић" у Стабнима, док су диплому  "Луча" у средњој школи добили ученици Гимназије: Милица Бакрач, Љиљана Богдановић, Мића Лучић, Радован Варезић и Драгана Шумић. Ђак генерације у ОШ " Браћа Топаловић"је Ива Благојевић, у ОШ " Бећко Јововић" Иван Апрцовић, а у средњој школи Милица Бакрач.
 
 
 
Предсједник Општине Мијушко Бајагић честитао је награђеним ђацима у своје и у име локалне управе пожеливши им пуно успјеха у даљем школовању, уз личну срећу и добро здравље. Предсједник је истакао значај улагања у знање и образовање као најважнији људски ресурс и капитал. Увјерен је да ће наши ђаци, носиоци дипломе "Луча" наставити да биљеже успјехе, да су већ кренули путем успјеха, да треба да буду упорни и истрајни на животном путу који је пун обавеза и одговорности и да је највећа одговорност она коју имају према себи.
 
Овом приликом предсједник Удружења Дурмитораца у Београду Сава Обрадовић, плакету, књигу и новчану награду у вриједности од 200 (двјеста) еура додијелио је најбољем ученику ОШ "Бећко Јововић" у Стабнима, Ивану Апрцовићу који је на полагању екстерне матуре постигао изванредне резултате.